Sidor

onsdag 4 september 2013

5 kg...

Verkar ha liiiite knäckebröd här hemma.
5kg närmare bestämt. Vi som äter det jätteofta tjänar ju så mycket på att köpa en låda på 5 kg... KILO! Men det känns ju lite kul, lite exotiskt att handla från en FABRIK. Wow liksom!
När jag och Camilla kom till fabriksbutiken bredvid fabriken så stod det en tant med en stor kärra full med knäckelådor stora som flyttkartonger proppade med knäckemackor.
Snacka om att handla bara för att.
Det värsta är väl att man står där själv i december med bakluckan fullproppad med knäckisar och baksätet fullt med Delicato... Blir en dyyyyr utbildning det här... Eller billig, kom jag på, man tjänar ju sjukt mycket på att handla på outleterna ;)
Men iallafall så stannade vi på Ica och köpte en tub messmör, det är ju riktigt gott alltså. Så nu vet alla vad jag kommer käka till kvällsis de närmsta månaderna då. Hörde jag Knäckehäxan...?
Nä, nu bara lär jag sova. Supertrött och gissa vad jag inte ser framemot att börja klockan 7.00 imöra... ZzzzZzz

3 kommentarer:

  1. Ja men så var det ju!!
    Du var ju en sån där som åt messmör!! Huuuu, jag minns tillochmed lukten =P
    Jag minns nån korvgryta/soppa som din mamma brukade göra.....den ger mig liiiite rysningar oxå ;)) Det glada 80 talet :))

    Hur som helst, I love knäckebröd!! Med smör och marmelad på :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmmmm! Messmör!!! ;) korvgrytan måste jag förträngt... Alltså kan jag inte ha gillat det. Blä!! Fick även kokt falukorv. Fy farao!!!

      Radera
    2. Hehe, ja men det var typ kokt falukorv!! Med purjolök eller nått sånt =P

      Ungefär som en liten farbror på mitt jobb, han kokade blodpudding!!

      Radera