Sidor

torsdag 5 februari 2015

Känner mig förgrymmad...

... Och tycker folk kan dra åt skogen!!! Har ont i skallen, ryggen och axlarna. Tycker folk säger dumma saker. Passa dig gosse!!! Får utmattningstillstånd i min hjärna snart känner jag... Jäkligt sugen på godis och fikabröööööd!!!! Ja, det kaaaan vara DEN tiden i månaden. IDIOTI!!!
Som grädde på moset:
Har ni sett reklamen på tv, skicka NACKE/RYGG till nåt nummer så får man ett varuprov av thermacare. GRATIS! Bara 29 kronor i frakt. Jajjemen. Smsade jag. Både nacke och rygg. Idag kom ryggplåstret. (Eller vad det är, har ICKE öppnat paketet än) Öppnade fakturan först: tack för din beställning, 2-pack ryggplåster 99 SPÄNN! Så drygt, jag skulle väl fattat... SUCK SOM EKAR ÖVER SAMHÄLLET. Visst, jag kan betala in, men jag känner mig ju provocerad av mänskligheten för tillfället så jag ringde upp. "Åhhh ringer du om thermacare för 29:-? Oj, jag ser att du fått ett dubbelpack, det har blivit felpackat. Jag måste kontakta huvudkontoret och se om dom kan göra ett undantag just för dig."
Jag var ju lite grinig, så jag frågade om nackgrejen också skulle vara "felpackad".
Han skickade mejl till sitt hk och skulle återkomma. Inte har han hört av sig iallafall... Jag blir så irriterad... Visst kan jag betala 200 spänn istället för 58, men bara sättet!!! Jag har beställt en grej, eller två då, för 29:-/st i porto. Varför ska dom få hålla på bara för att folk inte ORKAR hålla på o klaga och betalar in bara för att...??? Ja, vi får se hur det här slutar, om jag överhuvudtaget hör av personen igen. Slutar väl med att jag knyter näven i fickan, surar och betalar. Jävla skit...
Jag har börjat sticka en socka i vuxenstorlek, hoppas att jag ska slappna av lite. GÅR SÅDÄR!
Hahaha!!
Som att det inte vore nog så har vår nya tomt tydligen blivit snötipp åt kommunen. Så Fredrik är också less, för nu kommer det bli översvämning bigtajm därute. Kul kul... Vi som fått sån fin gräsmatta där.
Nä, nu ska jag hänga lite med gossen i huset. Han är så söt, ligger på golvet och kryper runt. Gulliga unge!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar