Sidor

torsdag 26 februari 2015

Traderatorsk...

Har blivit med Tradera. Lätt beroendeframkallande!!! Ville ha bilder till Elliots rum. Vann en Elsa Beskow-bild. Själva frakten blev ju dyrare än bilden, men det gjorde inget. Och så människan som sålde var ju hur gullig som helst!!! Fick en liten Extrabild!! Kanon ju!!! Nu längtar jag tills min leverans av sprayfärg som jag köpte på skapamer.se förra veckan... Sen ska det lackas ramar och monteras bilder och upp i lillfisens rum. Wihoooo!!! Alltså jag har några fler bilder också ;)
Men först ska Elliots rum tapetseras och det händer ÄNTLIGEN imorgon. Hoppas jag, det har ju blivit liiiite uppskjutet. Skulle även få köket tapetserat, men jag litar inte riktigt på det. Så det var ju lika bra att tapetsera själv >.< vart väl sådär snyggt, men tapeten kostade ju bara 99 spänn på rusta. Bra att träna på tapetsering. Hahaha!!! Fredrik håller väl inte med ;)
Nä så snubben som ska tapetsera imorgon får INTE gå in i köket och kolla sömmarna. Men det ska ju faktiskt upp 2 hyllor och en massa fina saker så man får titta på det istället för fula skarvar och hörn....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar