Sidor

lördag 28 maj 2011

Se upp i terrängen!!!

Jag och Hampus tog en redig morgonprommis, över 55:an och upp i spåret. Sen fick jag ett infall jag ALDRIG!!!! trott att jag skulle få... Drog med doggen upp på berget?!?!?! Jag?!?!?
Jag HATAR att gå utanför väg.
Men han blev så nöjd och heeeelt slut. Hahaha! Nu ligger han helt utslagen på golvet. Full med kvistar o annat skogsgrejs i pälsen. Får ta o borsta ur det senare, kanske han får följa med till Sara ikväll... Han var ju rätt så duktig sist, men jag har full förståelse om han får stanna hemma. Dom har ju katter som kan känna sig lite lätt jagade av en kattätande vilde.
Imorse när jag nyss vaknat hörde jag röster på baksidan, tittade ut från sängen och såg en hund springa omkring på vår gård. Såg ju snäll ut och jag skyndade mig på med kläderna o släppte ut Hampus så de kunde leka lite. Men då var den borta. Och jag vet inte vem det var som stod bakom häcken o snackade heller... Men det är faktiskt inte så kul att dom går där på baksidan, jag fattar ju inte grejen. Framförallt nu när den där banvallen är totalt igenvuxen. Ja fast inte nedanför oss förstås, för Fredrik ÄLSKAR att klippa gräset... Vilken tok ;)
Nej nu är det dags att kamma till sig för en tur till Bålsta o kanske att jag köper min efterlängtade Juicy Couture parfym... HOPPAS!!!!
Hoppas jag kommer ihåg hur jag hittar dit bara... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar