Sidor

torsdag 27 juni 2013

Lite bättre...

Fick panik när det såg så trist ut vid nya ljugarbänken, så innan jag gick ut till sprattelmaskinen var jag bara TVUNGEN att fixa liiiite iaf. Blev iaf lite mysigare, men det ska dit lite till. More is more som jag brukar säga. Den gamla slitna soffan som stod i gruset innan står bredvid garaget och väntar på sopgubben. Kanske tar ryggstödet och målar vitt. Det gjorde jag ju förra året och det vart ju mysigt bland grönskan på altanen. Har stoppat dit en papegoja och en ljusslinga. Kanske skulle det passa med en sån där på framsidan också...? Bra idé!
Ärtorna hoppas jag ska klättra upp på spaljen och taklökarna hoppas jag ska växa till sig i rabarberfatet. Den stora lyktan tog jag från bron och den mindre hade jag i tvättstugan. Det är så bra att samla på sig lite skrot! Man vet aaaaaldrig när det kan komma till användning!! Den lilla trollgubben som kikar fram i grönskan fick jag av min syrras mamma när jag fyllde 30, den brukar stå och vakta jordgubbarna. Men nu tycker jag den passar perfekt bland ärtorna!
Nä!! Nu ska jag hämta andan ett tag, 30 minuter i sprattel är Fasiken svettigt alltså.... Sen måste jag nog sy en kudde. Hoppas jag. Fick en liten idé vad jag kan lägga till i nya soffan ;)

1 kommentar:

  1. Gud så fint du gör!! Har du tråkigt nån dag på semestern så är du alltid välkommen hit! Jag går på semester v. 28, då kanske vi kan ses nåt?? :)

    SvaraRadera