Sidor

söndag 26 september 2010

Barcelonaresan som blir en tur i Sverige ist...

Igår satt vi o kolla resor på till Barcelona på nätet.
Men hur det nu var så är det nog bestämt att vi passar på att ta en tur till Lidköping o Eksjö istället. Men det kan ju ändras det med... Känns inte som att vi kommer ta oss för det på en helg, det hinns liksom inte med. Så då laddar jag om för det istället. Hoppas nu då att folket tänker vara hemma ;)
Passa på att ta Kosta o andra roliga platser på vägen... Nu känns det faktiskt kul, men jag vill ju såååå gääärna åka till Barcelona. Det får bli sen.
Undrar hur det blir med Krabi i vår? Dags att börja kolla upp det oxå. Måste höra med Nicke o Annie...

I helgen är det Mickelsmäss i byhåla. Vi har infört en tradition att ha middag hos oss på lördagskvällen. I år blir det jag och Fredrik, Sara och Henke och Carro o David. Ett riktigt örsagäng!!! Kan ju sluta hur som helst! Förra året blev Carro så dålig att hon inte kunde gå ut på marknaden på söndagen. HAHAHA!!!
Hon gjorde mjölkdrinkar till oss utan mjölk.
Jag körde gustafsbergsbussen 2 ggr innan gästerna ens gått hem.
Så i år blir det inga mjölkdrinkar från Carro ;)
Sen ska ju jag o Sara introducera Carro i vår Syjunta. Nu när hon oxå ska flytta till vårt kvarter. Känner att det kan bli mycket tok på våra syjuntor... Byhåla! Se upp!!

Nej nu ska jag ut o jobba igen. Väntar besök oxå från viken. Ska bli jäkligt kul att få träffa min gamla kompis, det var sjukt länge sen.

morsning!!

1 kommentar:

  1. Haha ja middagen aka bli superkul! Men jag lär ta det lite lugnt då jag ska jobba på sön... men visst någon drink eller två kanske man kan få i sig..hehe! Ska vi starta en serie som heter "Hem till Örsa"??

    SvaraRadera