Sidor

tisdag 7 september 2010

En lite piggare dag...

Dagen började bättre idag iaf.
Tog mig en redig morgonpromenad, i världens dimma. Undrar hur dimma kan lukta så konstigt... Just i morse luktade den inte så gott iaf... kanske för att den kom från åkrarna.

Vilken ågren man har för alla äpplen som bara ligger på backen där hemma då. Nästa år ska jag absolut ta tillvara på dom! Äppelmos o annat gott. Jag ska börja samla på mig alla glasburkar med lock som jag hittar, för bara det känns ju som ett projekt. Man kan väl köpa nya fina på Ica oxå. Men då blir jag lite för snål. Köpesylt är ju gott det med ;)
Hampus var så rolig imorse när jag skulle plocka med mig några äpplen till jobbet.
Han liksom skuttade runt trädet o hoppades att det skulle falla ner nåt till honom. Han verkar tro det är ett bollträd. På vinteräppelträdet sitter äpplena lite lägre, så där käkar han direkt från grenen.
Så man får passa sig för hundhårstussar innan man tar sig ett bett :)
Knäpp-doggen!!

Idag slutar jag iaf tidigt (18) skönt. Så hinner jag hem o se mitt FAVORITPROGRAM alla kategorier. Halv åtta hos mig. Det tycker jag är roligt. O se hur alla har det hemma är ju oxå väldigt kul.
Ikväll blir det nog en pasta Carbonara därhemma iaf. Det var länge sen. Jag gillar ju bacon. appropå det så åkte det förbi en till lastbil full med grisar igår igen. Dom ser ju föööör gulliga ut!! Stackarna... Iväg till slakt bara.

Nej! Mors!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar