Sidor

tisdag 10 augusti 2010

Men jäklar i min lilla låda!!!

Lurarna jag köpte igår var det ordentligt med KRÄM i, kan man lugnt säga!!!!
Kanske inte alltid så bra... som i morse på min promenix...
Var ute o gick i godan ro, fullt koncentrerad på att ta mig upp för den dryga Paradisbacken,o fick världens överraskning. Kan man lugnt säga...
Jag tittar ju upp dårå, o mot mig kommer det en hund, i häststorlek, o vill väl käka upp mig eller nåt. Jag hade ju inte hört nånting, eftersom mina nya lurar är i världsklass, så jag fick ju en hjärtattack. Men han var ju jättesnäll såklart o vifta på svansen. O matte kom rusande runt hörnet o var helt förskräckt. Kanske använder koppel nästa gång då... Sen var jag vaken iaf kan man säga ;)Sen blev ju stackars Hampe lite nyfiken vad det var för hund som nosat på mig. För han får då inte följa med mig på promenad! Det får han göra när han lärt sig gå fot. Tills dess är det Fredriks ansvar för honom lyder han minsann. Och det är ju faktiskt hans hund.
Nej kanske ska FaceBooka lite innan lunchen är över... Vad skönt det är att sluta lite tidigare. Som idag. Efter jobbet ska jag dra ner på stan o käka med Sussie innan jag åker hem... Bara sååå mysigt!!! jag tycker att det är ruskigt bra alltså.

Mors!

1 kommentar:

  1. Heeeej där=)
    Menar du att det finns större hundar än eran Hampus??!!!! Kan tro att du blev rädd, tur att jag inte var med! Då hade nog bebisen ploppat ut tror jag=)
    Kraaaam //Evelina

    SvaraRadera