Sidor

söndag 15 augusti 2010

Välkommen tillbaka Johanna!!!

I morgon kommer Johanna tillbaka till arbetet. Hoppas hon inte tycker det känns fööör jobbigt efter semestern ;) Mig lär det ju va extra kackel på iaf, så mycket ägg som jag käkat den här helgen... :) Stackaren!

Det här med straff alltså... det är inte min grej riktigt... Shit vad kass jag är!!! I morse tog jag ingen prommis o inte använde jag ansiktsmaskinen heller... Snacka om taskig karaktär. Hur ska jag lösa detta nu då?

Idag efter jobbet ska jag dra ner på stan o träffa Sverinskan o Majken <3 löööv it!!! hoppas vi hittar nåt fik som har öppet. Kanske jag ska straffa mig genom att ta en redig kanelbulle? För i längden är ju det ett straff, när jag sitter med överviktsdiabetes osv.
Kaaaaan inte dagen gå lite fortare?!?!?

Snart ska jag ringa syrran o höra om hon fyndat lite tallrikar åt mig. Det kanske var 50% på min sort. Hooooppas!! Vad gullig hon är som håller koll åt storasyster :)
I helgen får jag ju äntligen se hennes stora mage oxå. Kanske ska spela in en kasett som hon kan spela för bebisen när den skvalpar omkring. Skulle va nåt det ;)
Ska jag lära Lillen aaaallt jag kan!

Nej simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar