Sidor

lördag 28 augusti 2010

Tur att huvudet sitter fast!

Annars hade jag väl glömt det någonstans...
Hade typ EN grej att komma ihåg igår. Gissa om jag glömde!?!?! JAPP!!!
Sorry Camilla!!!
Men nu har det löst sig iaf tor jag... Snällasnälla Evelina styr upp. O det ger mig en anledning att snart åka upp o hälsa på henne igen ;)

Missade gårdsbutiken igår, men får ta den på tisdag ist då. Vad mysigt!! Handla lite ostar, och vad dom nu kan ha, till mina fina skorpor o confiter o allt vad det var i min härliga present från Evelina o Johanna. Jag längtar tills jag får sätta tänderna i läckerheterna!!! Jag får väl göra det på en gång om jag vill förstås, men ska spara mig lite ;)

Gårdagen hos kusin var toppen!!! men jag blir alltid lite ledsen när jag lär åka hem. Fredrik o Jonas försvann o höll på med deras nya tv, och Fredrik fick lite tips tror jag. Jonas har ju installerat nå jättebra!!! musiksystem i köket som jag oxå vill ha, men nu först då tyckte Fredde att vi också kan köpa ett. Årets julklapp :)Bra det! slipper vi hålla på att tänka ut nåt.

En vecka kvar till soffan kommer hem... Jippie!!! vad kul det ska bli!

Idag är det faktiskt lite drag i butiken. Härligt! Och så försöker vi "hösta" till det lite på podier o så. Hoppas det blir bra... Tur att det är lite fart, jag var ju uppe med tuppen imorse. Fredrik skulle till Eckerö-bussen. Så kvart över 7 drog jag in till stan första gången. Stressa hem o kamma frippan o sen tillbaka o jobba. Hahaha! så det vart varken maskin eller prommis idag.
Nej nu är lunchen över.

Morsning

2 kommentarer:

  1. Fixade inköpet idag=) Finns att hämta på Masmästar vägen i Valbo=)

    Kram kram//E

    SvaraRadera
  2. Shit vilken tur jag har!!! Tack så himla mycket!!! Vi ses snart ;)

    SvaraRadera