Sidor

söndag 29 augusti 2010

Typiskt...

Glömde lurarna hemma. Tröttsamt!
Men får väl ta med dom imorgon istället då.
Det är för drygt att ha KOSS-lurarna i när man är ute o går... De liksom pluttar ut hela tiden. Men de funkar ju ganska bra ändå, jag hörde t ex inte att Sara stod o hojta efter mig i morse. Hon stod o vänta på sin buss. Tur att hon började hoppa o vifta med armarna så att jag såg, o kunde stanna o tjabba lite. Hon skulle in o jobba hon med. Fast hon jobbar åt ett annat håll, annars kunde hon ju åkte med mig o tjänat en hel del tid... Skönt att ha körkort!
Igår efter jobbet var vi ju hos Nicke o Annie på kräftor. Göttmos!!
O lite paj o sånt. Blev tidigt hem, vilket var föga populärt ;) men så är det när man har hund som ska ut o rastas. Sen tycker jag väl att det spårade ur liiite när Nicke o Fredrik började spela tv-spel.
Fel 1: det är väl ingen som tycker det är särskilt kul att titta på när andra spelar...
Fel 2: det var hockeyspel o fotbollsspel...
Tror inte jag behöver säga mer...
I HATE SPORT!!!

Tänk vad Evelina var snäll o köpte ut den där grejen!!! Tack Evelina!!! Jag ska smöra ordentligt för dig ;)
En Chocolatiere från Bodum... Det borde väl finnas i alla hem?!?!
Tänk i vinter... Mys med lyxig choklad. Kanske spetsad med nån härlig sprit. Freddan har ju lurat i mig mintu. Det är ju sjukt gott med choklad. Annars gillar jag att ha i Amaretto. MUMS!!! Ska försöka komma ihåg det här till vintern, så kanske jag kan genomlida världens sämsta årstid iaf....
Får mysa ner mig i nya soffan med en god bok, choklad o tända lite ljus. Härligt!!! O så kanske vi får det varmt o gott nu när vi bytt både fönster och värmepumpen som fick för sig att krascha i vintras. Hoppas det blir lite lägre elräkningar oxå. Men det korrigeras nog från vattenfall med extra dyra avgifter...

Tänk vad många det är som passar på att köpa Kitchen Aid nu när vi har så sjuuukt bra pris... Många som får i present. Tänk vilken lycka... Nån som fyller o ääääntligen får en maskin. Jag skulle nog smälla av!!!
Jag smällde ju av när jag fick köpa en själv.
Så fantastisk!!! Nu blev jag lite sugen på att baka Ernst-brödet igen. Så enkelt och sååå gott! kan varmt rekomenderas!!

Nej nu är min rast snart slut. Måste hinna FB:a oxå ;)

Tjenis!

1 kommentar: