Sidor

måndag 16 augusti 2010

Morgonen från ett vääääldigt varmt ställe, om man säger så...

Vilken dag alltså!!! Eller, det var faktiskt morgonen som var värst.
Skulle snooza bara lite, slutade med att jag kom upp 8.15. Kanske liiite jobbigt om man nu vill hinna äta frukost o så. Kanske klä på sig o annat bra... Men kom iväg till jobbet i lagom tid iaf. Kom på att jag måste tanka. SUCK!! Stanna på macken då. Sen vart det ju lite bråttom kan man säga. Som typiskt är hamnade jag såklart bakom 75på90väg-körare som absolut inte släpper förbi. Vad är det för feeeel på folk!?!?!
Sen var det ju 3 vägarbeten med typ 30. Och rött vid varje trafikljus naturligtvis. Varför blir allt så jobbigt när man har brådis? Men kom inte mer än 5 min senare. Det var bra gjort!! Man skulle ha en självtankande bil alltså.
Behöver jag säga att det är DEN tiden i månaden dessutom? Det är alltid så rättvist att va tjej!!! (läs IRONI)
Imorgon är jag ledig iaf o ska sova ut o inte göra nåt. Behöver nog en sån dag. Skönt att va ensam ibland.
Det verkar som att folk är liiite drygare nu. Kan det bero på vädret, eller är dom bara sura för att semestern är slut? För nåt konstigt är det iaf. Haft mycket konstigt folk på jobbet i helgen. Klaga på allt ist för att fixa det simplaste själv. Iofsig är det ju roligt att hjälpa till, o ju simplare grej för mig att fixa, desto proffsigare framstår man själv ju ;) hahahaa!!! det ska jag tänka på nästa gång jag står o räknar till 10 tyst i mitt huvud, medan jag får byta ut BLÖTT salt i nån kvarn, som efter det funkar strålande. Hahaha!!! Medan de snackar på om hur de åkt 20 mil för att lämna in den. :) Ibland så...
Gjorde illa mig igår oxå :( först brottades jag med skurmaskinen, så jag drog upp ett sår på lillfingret. Sen spettade jag mig själv på en majskolvshållare så blodet sprutade. INTE skönt!! Så det var härligt att träffa Sverinskan o Majken uppe på sjukan sen.
dessutom hade syrran fixat lite tallrikar på rean som hon tar med sig till morsan på lördag. Underbart!
Kanske inte tar så lång tid innan vi fått bort de tråkiga tallrikarna då. Nu saknas bara 5 djupa o 7 assietter. DAJLIGT!!
Nej nu ska jag gå ut o jobba.
Morsning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar