Sidor

torsdag 19 juni 2014

Ett steg närmare...

Mycket fokus på lilla rummet nu...
Men det gör väl inget?
Nu har jag precis strukit det tredje, och sista lagret färg på panelen. Alltså, det är inte lätt att måla vitt på vitt!!
Jag trodde i min enfald att ett lager skulle räcka, men ICKE. Flammigt värre efter två lager så ett till i morse var tvunget!
Hade väl kunnat låta bli att måla panelen också, men jag tycker det blir så platt liksom. Ingen struktur. Så himla uppenbart att det är skivor som bara satts upp... Jag försökte få till en bild på skillnaden mellan målad o inte, men jag tror inte det syns så bra ;)
Jaja, i väntan på att det ska torka så laddar jag med gårdagens hem till gården på paddan och lägger mig i sängen igen. Skönt!
Ikväll ska vi väl ställa in spjälis och alla andra prylar ställas in och så måste vi planera vilket skåp vi ska ha där inne till kläder och förvaring. Har haft span på blocket sjukt länge efter ett skåp att måla vitt, men alla skåp jag vill ha är för långt borta eller på tok för dyra. Så det lär väl bli nåt från Ikea ändå då. Lite tråkigt, men det är väl bara att sälja om jag hittar nåt bättre i framtiden. Tänk vad skönt det ska bli ikväll när vi fått lite ordning här hemma. Aaahhh!!! Sköööönt!!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar